Saltar al contenido

Catalonia, 1714. A tour of places associated with the War of Succession and the Baroque era por Serra i Sellarés, Francesc

enero 24, 2019

Descargar Catalonia, 1714. A tour of places associated with the War of Succession and the Baroque era pdf

Catalonia, 1714. A tour of places associated with the War of Succession and the Baroque era

Título del ebook: Catalonia, 1714. A tour of places associated with the War of Succession and the Baroque era
Autor: Serra i Sellarés, Francesc
Editorial: Generalitat de Catalunya
Categoría: Historia regional
Fecha de publicación: 11/1/2010
Número de páginas: 143
ISBN: 9788439386728
Idioma: Español
Más información del libro: Historia regional y nacional | Cataluña, Comunidad Autónoma de | Industria del turismo

Tamaño del archivo: 250.65KB
Formatos disponibles: PDF – EPUB – EBOOK

Descripción del libro:

Guia amb els principals escenaris de la guerra de Successió (1702 – 1714), el gr an conflicte bèl·lic del temps del Barroc, que va afectar tot Europa i que aquíé s interpretat en clau catalana. Una introducció històrica al conflicte i al perí ode dóna pas a una desena d’itineraris per poblacions i paratges de la guerra de Successió a Catalunya, entre els quals hi ha el Fossar de les Moreres o el conv ent de Sant Agustí Vell de Barcelona, la tomba de Rafael Casanova a Sant Boi deL lobregat o la Plana de Vic (escenari de la revolta dels vigatans). La publicació s’emmarca dins la commemoració del tres-centè aniversari de la guerra de Succes sió, amb l’objectiu de recuperar i divulgar la memòria de la guerra de Successió i les seves conseqüències per a l’organització política i institucional de Cata lunya.

Sobre el autor:

Francesc Serra i Sellarés (Navarcles, 1977) doctor en Història per la Universitat Autònoma de Barcelona i professor de Geografia i Història a l’Institut Moianès. Especialista en la Guerra de Successió, destaquen els seus llibres La darrera victòria de l’exèrcit català. La batalla de Talamanca, 1714 (2009) en col·laboració amb Gustau Erill, i Catalunya, 1714. Un viatge als escenaris de la Guerra de Successió i al temps del Barroc (2010) en col·laboració amb Quaderna. Ha publicat nombrosos articles relacionats amb la Guerra de Successió i ha participat en la confecció de la Ruta 1714, del Museu d’Història de Catalunya. Ha estat l’assessor històric i investigador principal del documental sobre el setge de Cardona, 1711. El Setge, retransmès per TV3, i és assessor històric de l’Aplec del 18 de Setembre de Cardona, que commemora la resistència del darrer baluard català de la Guerra de Successió. Destaquen també les seves investigacions sobre genealogies i masos de la Catalunya central, i és autor del llibre Sant Benet de Bages. Època montserratina (1593-1835), (2006) objecte de la seva tesi doctoral.

Leer Ebook Online Catalonia, 1714. A tour of places associated with the War of Succession and the Baroque era.epub

¿Cómo descargar el archivo?

  1. Crea una cuenta gratuita
  2. Descargar o leer en línea todos los libros disponibles que necesites.
  3. Cancela la cuenta en cualquier momento.
Descargar